Viikon mietiskelyn aihe 10.11.2017

Aika on meille ylhäältä annettu lahja
 https://www.youtube.com/watch?v=9U9s69ZxujA&list=RD9U9s69ZxujA&t=9 
Kantavanhempamme olisivat saaneet asua Paratiisissa ikuisesti, jos he eivät olisi langenneet syntiin ja joutuneet sen seurauksena tulleen turmeluksen vuoksi katoavaisuuden alaisiksi. 

Huomaamme Raamatun lehdiltä, että mies Aadamin jälkeläisistä, nimeltä Metuselah, sai elää ihmisistä kaikkein pisimpään, jopa 969-vuotiaaksi. En usko hänen viihtyneen kuitenkaan maan päällä ainakaan elämänsä loppuvuosina, jolloin väkivalta ja turmelus jatkuvasti lisääntyivät sitä mukaa kun hän itse vanheni ja hän kykeni vertaamaan aikakausia toisiinsa.


Olen jo paljon lyhyemmän elämäni aikana havainnut saman ilmiön. Synti ja jumalattomuus ovat selvästi lisääntyneet nuoruuteni ajoista 1950-luvulta tähän päivään tultaessa. Sitä ovat vain vauhdittaneet tekninen kehitys, etenkin internet ja 5-päiväinen työviikko. Monen suomalaisen nykyinen moraalittomuus on varmaan syvempi kuin koskaan aiemmin tämän kansan historiassa! Siksi olen jo monen vuoden ajan kaivannut päästä taivaskotiin, pois täältä yhä vain lisää saastuvasta ja turmeltuvasta maailmasta.

Nuoruudessani tehtiin vielä 6-päiväistä työviikkoa. Silloin työläiset olivat niin väsyneitä, ettei heillä juuri ollut sunnuntaina voimia puuhastella pahojaan. Myös nykyinen lepsu työttömyyteen kannustaminen siten, että on kannattavampaa olla työtön kuin ottaa vastaan tilapäistyötä, on osaltaan nakertanut työmoraalia ja jouten olleet nuoret ja vanhemmatkin ovat ajautuneet monenlaisten himojen ja syntien orjiksi, koska heillä on ollut liikaa vapaa-aikaa, jota he eivät ole osanneet käyttää oikein. Nykyajan turmeltuneisuudelle on erityisen tunnusomaista rikkauden, moraalittomuuden ja veronkierron ihannointi.

Laitoin reilu 2 kk sitten Pyhän Hengen kehotuksesta asuinkerrostaloni jo jonkin aikaa tyhjänä olleelle ala-aulan mainostaululle aforismin: ”JOKAINEN PÄIVÄ ON ERITYINEN LAHJA YLHÄÄLTÄ. IHMEELLINEN MAHDOLLISUUS TEHDÄ HYVÄÄ JA SAADA ITSE KOKEA SITÄ.” Asun 8-kerroksisessa talossa, jossa on yhteensä 63 huoneistoa. Laittamani aforismi vaaleanpunaisten ruusujen kuvan kera on saanut olla siellä tähän asti. Erikoista asiassa on, että laitoin sen sinne niihin aikoihin, jolloin Turun torilla tapahtui kahden naisen hengen vaatinut terroriteko, elokuussa 2017. 

Nuo kaksi nuorehkoa naista voisivat – jos heille lupa annettaisiin – vahvistaa tuon aforismin paikkansa pitävyyden. Kristityn näkökulmasta katsoen ikuisen elämän jälkeen on suurin lahja ihmisille saada elää ja olla täällä. Se on suurempi lahja kuin terveys, sillä kuollut ei siitä nauttisi.

Paavali kirjoitti syvällisesti siitäkin, miksi meille ihmisille on annettu aikaa elää täällä. Ap.t. 17:26-28a
>> 26. Ja hän (Luojamme) on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat,
27. että he etsisivät Elohimia, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä;
28. sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme,…<<


Elämämme täällä on ylen kallisarvoista etsikkoaikaa, etsiäksemme yhteyttä Luojaamme. Sen me löydämme ainoastaan Yehowah Elohimin Pojan, Adonai Yeshua HaMashiach’n kautta. Kun olemme löytäneet tuon yhteyden, tulee meidän vaalia sitä kuin suurinta aarretta ja opetella rakastamaan häntä kokosydämisesti. Hän on totisesti kokosydämisen rakkautemme arvoinen!

Suurin syy siihen on lahjaksi saamamme ikuinen elämä hänen, ikuisesti meitä rakastavan, Kaikkitietävän, Kaikkivoivan multiversumin ihanimman olennon ja Yeshuan luona! HalleluYah!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanin piirre Adonai Yeshuassa!

Onko Yeshua HaMashiach sinulle tuttu?

Viikon mietiskelyn aihe 27.7.2018