Varustaudu vainoihin!

 
ONKO SINUA KOSKAAN TODELLA VAINOTTU?

 
Yehowah Elohimin koko taisteluvarustus englanniksi ja suomeksi.
Tarvitsemme sitä joka päivä halutessamme noudattaa kristillistä uskoa.

   
  Raamatun mukaan jokaista todellista kristittyä vainotaan. Siis jokaista, joka tahtoo elää pyhästi Vapahtajassamme, Yeshua HaMashiach’ssa, häntä totellen ja seuraten. Tämä merkitsee puhtaan apostolisen pelastussanoman levittämistä ihmisille, jotka eivät ole vielä sitä kuulleet. Heitä on enemmistö suomalaisistakin! Nimikristillisyys on suuri eksytys!

  Vaino voi olla monenlaista. Täällä länsimaissa vaino voi olla syrjintää, vähättelyä ja typerykseksi leimaamista. Joskus se on pakkohoitoon viemistä, mutta harvoin fyysistä väkivaltaa. Se voi olla niissä valtioissa, joissa valtiouskontona on jokin kristinuskolle vihamielinen uskonto, pahimmillaan brutaalia kidutusta, joka melko usein johtaa marttyyriuden kautta kuolemaan. Niitä valtioita ovat Kiina, Pohjoiskorea ja Saudi Arabia.

  Jos kristitty salaa uskonsa, niin häntä ei vainota silloin missään. Paholainen johdattaa Yehowah Elohimin luvalla hänet kuitenkin tilanteeseen, jossa hän joutuu joko kieltämään uskonsa Yeshuaan tai tunnustamaan uskonsa häneen. Uskon tunnustamisen seurauksena häntäkin kohtaa vaino. Kaikkien uskoa koetellaan, onko se aitoa vai pelkkää sanahelinää.

  Olen kohdannut vainoa ensisijaisesti pimeyden henkivaltojen taholta joko siten, että kyseinen henkivalta on fyysisesti käynyt kimppuuni tai usuttanut jonkun riivatun ihmisen kimppuuni ja yrittänyt hänen kauttaan vahingoittaa minua, tarkoituksenaan surmauttaa minut.

  En kerskaa kohtaamistani vainoista, mutta kerron niistä sen vuoksi muutaman esimerkin, jotta ne kristityt, jotka ovat tulleet uskoon äskettäin, eivät pelästyisi, jos heitä alkaa kohdata sen kaltaiset vainot.


HUKUIN 3-VUOTIAANA

  Ollessani vain 3-vuotias, ei yksinhuoltajaäitini vartioinut meitä kolmea poikaansa, Lassea (5), minua (3) ja Klaussea (2). Siksi me menimme kolmisin eräänä kesänä noin kilometrin päässä olevalle metsän keskellä olevalle mutalammelle. Hyppelin kiveltä kivelle, mutta kun aioin hypätä rantamättäälle, se petti jalkani alta ja putosin pää edellä hyllyvään mutaan.

  Vain jalkaterät näkyivät pinnalla. Menetin heti tajuntani, kun vedin mutavelliä keuhkoihini. Siirryin tietoiseen tilaan jollekin vihreälle niitylle. En nähnyt yhtäkään ihmistä siellä, mutta viereeni lensi pieni lintu, joka alkoi visertää kauniisti. Sitä kesti kauan. Kun yritin liikuttaa jalkojani ja käsiäni, en kyennyt liikuttamaan edes pikkusormeani.

  Sillä välin tapahtui niin, että Lars-veli veti minut nilkoista rannalle, määräsi Klaus-veljen vartioimaan minua ja juoksi hakemaan äidin avuksi. Kukaan ei ymmärtänyt antaa minulle tekohengitystä. Siksi kuolin! Äitini kantoi minut sylissään kotiin, riisui alasti ja laittoi peltiseen pesusoikkoon. Koska hän oli vanhoillislestadiolainen, niin hän rukoili apua ylhäältä.

  Rukoukseen vastattiin ja avatessani silmät näin äitini kasvot ja kuulin hänen iloisen äänensä sanovan:
”Nyt Leif palasi elämään!” Kun katsoin ympärilleni, oli ihoni täynnä koivun siitepölyä eli pienen pieniä levän palasia. Ymmärsin myöhemmin tapahtuman siten, että Paholainen yritti hukuttaa minut tuolla tavalla, mikä yleensä sanottaisiin vain lapsen ja hänen vanhempansa huolimattomuudeksi. Mutta lähtöni aika ei ollut vielä koittanut!

  Jotain tuhoutui aivoissani hapenpuutteen vuoksi ja änkytin sen seurauksena noin vuoden. Tämä tapahtui asuessani äitini ja tämän vanhempien luona Pohjanmaalla, Alajärvellä.


MINUT YRITETTIIN HUKUTTAA

  Asuessani isäni ja tämän uuden vaimon eli äitipuoleni holhouksessa Lohjalla, menin eräänä kesänä uimaan Ojamon uimarannalle. Olin silloin 7-vuotias ja juuri oppinut uimaan. Uidessani kaukana rannasta tuli muuan minua vanhempi poika luokseni ja yritti painaa päätäni veden alle. Vaikka huusin apua ja pyrin kaikin voimin pinnalle, hän vain jatkoi painamista ja nauroi.

  Tajusin, että nyt on tosi kyseessä ja kamppailin kaikin voimin päästäkseni irti sen pojan otteesta ja pyrin lähestymään koko ajan rantaa. Kerta toisensa jälkeen poika painoi pääni veden alle ja välillä hörppäsin vettä keuhkoihini. Lopulta pääsin niin liki rantaa, että jalat ylsivät pohjaan, mutta poika jatkoi hukuttamisyritystään yhä uudelleen. Vaikka huusin apua rannalla olevilta, niin näin vain erään naisen nousevan seisomaan, mutta hän ei sanonut eikä tehnyt mitään hyväkseni.

  Kun lopulta pääsin niin matalalle, että polveni yltivät pohjaan, aloin kontata rantaa kohti. Vielä siinäkin vaiheessa se poika painoi päätäni veden alle ja minä nostin päätäni ylös vedestä. Lopulta pääsin niin matalaan veteen, ettei poika enää kyennyt painamaan päätäni veden alle. Silloin hän jätti minut rauhaan ja olin jo niin uupunut, etten olisi enää kyennyt kamppailemaan vastaan. Menin makaamaan rantahietikolle ja yskin kauan vettä pois keuhkoistani. Olin kauan aivan paniikissa!

  Ihmettelin sitä, ettei kukaan useista aikuisista eikä teineistä millään tavoin auttanut minua, vaikka huusin apua useita kertoja!

  Myöhemmin tajusin, että se paha poika oli riivaajahengen välikappaleena, sillä Perkele yritti jo toistamiseen tuhota elämäni! Sain kuitenkin riittävästi voimaa ylhäältä. Olin nimittäin saanut suuren rukousvastauksen jo 5-vuotiaana ja Perkele tiesi, että Yehowah voi käyttää minua avuksi vielä uskosta osattomien johdattamisessa pimeydestä valkeuteen. Siksi hän yritti tuhota minut, mutta aikani lähteä tästä pahasta maailmasta ei ollut vielä tullut!



DEMONI YRITTI TUHOTA MINUT HENKISESTI 

  Tämä tapahtui ollessani 23-vuotias. Olin juuri edellisiltana saanut ensi kertaa täyttyä Pyhällä Hengellä Helsingin Vartiokylän Jeesus-talossa. Seuraavana päivänä 1.9. perjantaina  1972, olin Oy Strömberg Ab:n Elektroniikkapiirtämössä, koekentällä jatkamassa data-korttien kehikoiden prototyyppien suunnittelua.

  Noin klo 9 aamulla kuulin hengen korvin ikään kuin kuiskauksen:
”Katso pääoven suuntaan!” Kun katsoin sinne, näin pääovien avautuvan itsestään, vaikka niissä ei ollut sellaista toimintoa ja näin valkoiseen viittaan pukeutuneen kirkkaan olennon kävelevän sieltä luokseni. Hänen viittansa liepeet kietoutuivat ympärilleni ja kuulin selvän puheen:

 
”Leif, tänään sinun luoksesi tulee kaksi miestä. Toinen tulee sinun oikealle puolellesi. Rukoile hänen puolestaan ja siunaa häntä. Toinen tulee sinun vasemmalle puolellesi. Älä ole missään tekemisissä hänen kanssaan. Tämä on vakava varoitus!


  Tunnistin puhujan olevan äänensä perusteella Vapahtajani Yeshua HaMashiach. Hänen äänensä oli niin täynnä rakkautta, ettei kukaan muu voi puhua siten. Sen jälkeen hänen viittansa liepeet ikään kuin purkautuivat ympäriltäni ja hän lähti takaisin samaa käytävää pitkin mitä oli tullutkin. Jälleen pääovi avautui itsestään hänen edessään ja sitten sulkeutui. Olin hyvin hämmästynyt ja ihmettelin, että tällaistako kristityn uudestisyntyneen elämä on? Ei ainakaan jännitystä puutu!

  Lue jatkoa tähän tapaukseen alla olevasta linkistä. Kelaa kohtaan
”Varoitus tulevasta” ja lue kaikki sen alta.
https://toteutuneita.blogspot.com/2012/11/osa-6-pahan-henkiolennon-hyokkays.html


RIIVATTU MIES YRITTI KOLMASTI TAPPAA MINUT

  Niin uskomattomalta kuin tämä tapaus kuulostaakin, niin se tapahtui lyhyen aikaa edellisen tapauksen jälkeen vuoden 1972 syksyllä Helsingin Siion-seurakunnassa, joka on vapaahelluntaiseurakunta. Kuuluin tuolloin tuohon yhteisöön.

  Kun muu väki oli poistumassa iltakokouksen jälkeen, päätin jäädä neljän nuoren naisen kanssa rukoilemaan herätystä yhteisöön. Poistuvan väen joukosta tuli eteeni minulle tuntematon noin 30-vuotias säädyllisesti pitkään hameeseen pukeutunut nainen, jolla oli siro huivi päässään.

  Nainen tuli aivan eteeni, katsoi suoraan silmiini, nosti oikean kätensä taivasta kohti ja sanoi:
”Sinä Korkeimman pyhä, näin sanoo Herra: ’Älä ryhdy tänään kahden kesken kenenkään kanssa mihinkään tekemisiin. Tämä on vakava varoitus!’” Hänen puhuessaan tunsin väkevän Pyhän Hengen voiman väreillen virtaavan lävitseni.

  Vastasin naiselle: ”
Kiitos varoituksesta! Pyhä Henki vahvisti saman tien profetiasi todeksi sydämessäni.” Sitten nainen poistui ja jäin niiden neljän nuoren naisen kanssa alttarin ääreen rukoilemaan.

  Olin saanut siihen luvan vahtimestari Hätiseltä, kun lupasin lähtiessämme huolehtia siitä, että rukoushuone rukouskammioineen ja vessoineen on tyhjä poistuessani. Lupasin myös sammuttaa kaikki valot ja painaa ulko-ovea niin, että varmistun sen menneen lukkoon.

  Rukoiltuamme jonkin aikaa sinne tuli ulkoa muuan jäntevä ja minua pidempi mies, sillä vahtimestari oli jättänyt ulko-oven auki tai mies oli tullut sisään muun väen poistuessa Temppelistä. Hän käveli luokseni ja ehdotti sanoen:
”Kuules nuori mies, mennään kahden kesken rukouskammioon rukoilemaan.”

  Muistin heti saamani varoituksen ja vastasin:
”Emme mene kahden kesken sinne, mutta jos tahdot rukousapua tai ripitystä, niin polvistaan tämän alttarin ääreen. Nuo naiset tuolla etäällä alttarin ääressä eivät kuule puhettamme, jos puhumme kuiskaten.”

  Mies empi hetkisen, mutta polvistui kanssani alttarille ja kun hän ei kertonut, että haluaisi ripittäytyä, niin aloin rukoilla hänen puolestaan. Aivan yllättäen hän pomppasi pystyyn ja tarrasi minua kurkusta ja alkoi kuristaa minua. Kun en enää saanut happea, niin aloin hiljaa sydämessäni rukoilla vierain kielin ja kiittää Jeesusta hänen verensä voimasta.

  Pian sen jälkeen miehen kädet irtosivat kurkustani ja retkahtivat alas kuin veltot narut ja hän kysyi:
”Mitä ihmettä tässä tapahtui?” Vastasin: ”Ei mitään erikoista, mutta jatketaan rukousta.” Polvistuimme taas alttarille ja jatkoimme rukousta. Hetkisen päästä mies taas pomppasi ylös ja huusi: ”Nyt minä tapan sinut!” Hän alkoi iskeä minua kohti nyrkeillä.

  Koska en olisi ehtinyt paeta häntä, niin aloin heti rukoilla Jeesuksen veren voimaa apuun ja suljin silmäni. Kun avasin silmäni, näin miten hän latoi nopeita iskusarjoja minun päätäni ja ylävartaloani kohti, niin että hiki valui hänen otsaltaan. Aina kun jokin isku oli osumaisillaan päähäni tai ylävartalooni, hänen kätensä suistui ohi kuin näkymättömän suojakilven ohjaamana!

  Yksikään nyrkiniskuista ei osunut minuun! 
Kun mies oli väsynyt, hän lopetti sanoen:
”Mitä ihmettä taas tapahtui?” Vastasin: ”Ei mitään erikoista. Jatketaan rukousta.” Jälleen me polvistuimme alttarille ja aloin rukoilla. Vähän ajan päästä mies pomppasi taas ylös, nousi puhujakorokkeelle ja alkoi takoa pianoa nyrkein aiheuttaen kovan metelin.

  Sitten hän hyppäsi alas ja sanoi:
”Nyt minä tapan sinut!” Nostin silloin käteni ylös ja aloin ääneen kiittää Jeesuksen Kristuksen veren voimasta. Mies yritti tulla lähemmäksi minua, mutta törmäsi näkymättömään seinään. Hän kiersi koko ympyrän eli 360 astetta yrittäen lähestyä minua, mutta ei kyennyt, sillä näkymätön suojamuuri ympäröi minua.

 
Kun katsoin mieheen, näin ikään kuin Perkele olisi katsonut minuun hänen silmiensä kautta. Sitten mies kirosi karkeasti ja sanoi lopuksi:
”Sussa on jokin korkeampi voima. Siksi en voi tehdä sinulle mitään.” Hän lähti ulos temppelistä ja potkaisi mennessään lasista ulko-ovea niin, että se helisi. Menin ja laitoin oven lukkoon.

  Koko tuon ajan ne neljä nuorta naista olivat rukoilleet puolestani ja laulaneet vierain kielin huomattuaan, että se mies oli riivattu. Siksi sain kokea yliluonnollista apua ylhäältä. Taas jälleen kerran Perkeleen suunnitelma tuhota minut epäonnistui. HalleluYah!

  Jatkoimme naisten kanssa rukousta herätyksen saamiseksi seurakuntaan. Lähtiessämme tarkastin tarkoin, että koko temppeli oli tyhjä, sammutin valot ja painoin ulko-ovea niin, että ovi loksahti lukkoon.


PAINIMATSI STADIN JAMES BONDIN KANSSA

  Myös seuraavalla tavalla Perkele yritti tuhota minut. Kyseessä oli muuan mies, jota siinä miesten yömajassa, jossa tuurasin erästä kaveriani iltavuorossa, nimitettiin stadin James Bondiksi hänen harvinaisen komean ulkonäkönsä ja jäntevän vartalonsa vuoksi. Hän oli saanut myös agentin koulutuksen, jossa hänet oli opetettu nopeasti kuristamaan uhrinsa.

  Hän todellakin aikoi kuristaa minut ollessamme kahden kesken kyseisen yömajan aulassa, josta avunhuutoni eivät olisi kuuluneet kuin Korkeimman luo taivaaseen. Siksi rukoilin häntä avukseni ja sain yliluonnolliset voimat häneltä. Tuo atleetti, painijavartaloinen mies, oli kuin vahaa käsissäni ja selätin hänet, ja makasin hänen päällään 45 min vuoronvaihtoon asti.

  En ole lainkaan painijavartaloinen, vaan hoikka ja olin tuolloin fyysisesti varsin heikko ja kartoin
 muulloinkin kaikkea väkivaltaa. Tuolloin painoin vain noin 65 kg ja olin sentään 185 cm pituinen. Olin näet paljon paastonnut ja rukoillut Pyhän Hengen johdatusta.

  Voit lukea tapauksesta lähemmin
ilmaisesta nettikirjastani nimeltä ”Seitsemäs joki” ja sen luvusta 11. Tässä linkki kirjaani ja siihen lukuun
:
https://leif-norrgard.blogspot.com/2019/03/seitsemas-joki-luku-11.html

  

LOPUKSI KEHOTUKSIA

  Olen kertonut joistakin muista yliluonnollisista tapauksista elämässäni tuossa nettikirjassani ja olen nyt vanhuudessani saanut olla välillä pitkiä aikoja melko rauhassa Perkeleen hyökkäyksiltä. Silti tiedostan hänen aikeensa yrittää, joko langettaa syntiin, johdattaa harhaan tai suorastaan tuhota elämäni ennen aikojaan.

  Jollei sinulla, rakas lukijani ole ollut mitään edellä mainittujen kaltaisia kokemuksia elämässäsi, niin oletko ihan varma siitä, että olet saanut Pyhän Hengen lahjan ja lähtenyt koko sydämestäsi seuraamaan Vapahtajaasi, Adonai Yeshuaa? Sillä tämän kirjoitukseni alussa mainitsin seuraavaa, viittaamalla jakeeseen:
2. Tim. 3:12

>>Kaikki, jotka tahtovat elää pyhästi ja nuhteettomasti HaMashiach Yeshuassa, joutuvat vainottaviksi.<<

  Jos et ole koskaan kokenut vainoa, niin et varmaan ole käynyt vielä uskoon tulosi jälkeen uskovien upotuskasteella siten kuin apostolit muinoin kastoivat eli Yeshua HaMashiach nimeen, voidaksesi saada syntisi anteeksi ja Pyhän Hengen lahjan jakeiden Apt. 2:38-39 mukaisesti. Kehotan sinua menemään tai tulemaan sellaiselle kasteelle mitä pikimmin, olit sitten kastettu millä tahansa muulla tavalla tai mihin tahansa muuhun nimeen!

~  Vaikka olen kokenut edellä mainittuja ja muitakin vaarallisia tilanteita elämässäni, niin olen saanut niiden vastapainoksi kokea useita kertoja myös yliluonnollista ja sanoin kuvaamatonta taivaallisen Isäni Yehowah Elohimin ja Vapahtajani Adonai Yeshuan rakkautta Pyhän Hengen kautta. ~

  Olen kastanut edellä mainitulla vesikasteella useita ihmisiä, jotka eivät ole koskaan olleet millään kasteella ja heitä, jotka ovat olleet epäraamatullisella sylivauvakasteella tai ovat olleet uskovien upotuskasteella johonkin muuhun nimeen kuin Vapahtajamme alkuperäiseen hebrealaiseen erisnimeen. Olen kastanut hieman enemmän miehiä kuin naisia. 


  Autan mielelläni sinua tarvittaessa tässä kasteasiassa täällä Turussa. Ota yhteyttä näissä merkeissä puhelimitse 04499 23935 ja sopikaamme keskustelusta ja kasteajasta!

  Voit ottaa yhteyttä minuun myös sähköpostilla
: norrgard.leif@gmail.com


TEEMAAN SOPIVIA LAULUJA

  Valitettavasti YouTubessa ei ole suomeksi ainuttakaan hengellistä laulua, jossa käytettäisiin Vapahtajastamme ja taivaallisesta Isästämme heidän alkuperäisiä hebrealaisia erisnimiään. Siksi valitsin laulut englanniksi.

”Yeshua (the Lamb of Adonai) – Passover – Ps. 22:3”
Messianic music:
https://www.youtube.com/watch?v=8iMsrPr-fYg

”Baruch Adonai, Yeshua HaMashiach!” Kuoro laulaa Singaporessa 2007:
https://www.youtube.com/watch?v=hIxdJWWduBM

”He is Yehowah” Kenneth Copeland:
https://www.youtube.com/watch?v=TTXE0s9U9uA
  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanin piirre Adonai Yeshuassa!

Onko Yeshua HaMashiach sinulle tuttu?

Uskonkuuliaisuus